ATV

Här är Carlmans stora utbud av ATV-fordon. Carlmans är stolta återförsäljare av Suzuki och Honda. Ni är välkomna att komma förbi och provköra, vi har många fyrhjulingar i butiken.

  • ATV betyder “All Terrain Vehicle” och är en terränggående fyrhjuling.

KingQuad 750XP

Vår mest kraftfulla fyrhjuling, KingQuad 750XP med servo. Växellåda QuadMatic med vridmomentsavkännande diffbroms fram. KingQuad 750XP är en gedigen arbetsmaskin med mycket motor!

KingQuad 500XP

KingQuad 500XP med servostyrning är kraftfull, smidig och lättanvänd. Allt fler har upptäckt terränghjulingen som ett både underhållande och användbart fordon

Suzuki KingQuad 500XP kammade hem segern när Skogsmagasinets testgrupp provkörde de senaste ATV-modellerna på en tuff testbana utanför Boliden. Polaris, Can-Am, Yamaha, Suzuki, Honda och Arctic Cat var de maskiner som testades. Det här med att Suzuki KingQuad förmodligen är världens bästa terränghjuling är faktiskt sant! Vinnare utan tvekan och bäst i test!

https://www.youtube.com/watch?v=eQ8y-kjz1dw

Service

Komplett ATV verkstad för din fyrhjuling.
Vi är auktoriserade på Arctic Cat, Suzuki & Honda.

Boka din service i god tid!  
Vill du slippa vänta på lediga servicetider? Ring oss och boka i god tid innan!
Tel: 0156-12290

Tvätt före service!
Tvätta gärna maskinen innan service. Är den för smutsig för att service skall kunna utföras på ett bra sätt tvättar vi den mot en avgift på 500 kr.