Legotillverkning

Vi har en modern och komplett utrustad svets- och mekanisk verkstad för konstruktion, tillverkning och montage av allt från enkla detaljer till avancerade legodetaljer och kundanpassade mekaniska anläggningar. I egen regi utför vi bland annat svarvning, fräsning, svetsning, bockning.
Vill du att vi ska tillverka något alldeles speciellt är du välkommen att skicka oss en ritning där alla mått är i mm eller så tar du med en mall.
Här kan du också beställa balkar och andra liknande attiraljer till byggen.

Docky Marin

Carlmans samarbetar sedan flera år med Docky Marin AB för produktionsdetaljer till deras båtlyftar. Båtlyftarna finns för flertalet båttyper upp till 1200 kg och som båtägare får man ett enklare och billigare båtliv. Genom sin unika konstruktion kräver den här typen av båtlyftar inga kostbara installationskostnader för båtägaren.

Läs mer på www.dockymarin.se

Eldkorg

Stämningsfyllt under sommarnatten i trädgården eller ett värmande välkomnande i vintermörkret. Samlar alla och sprider ljus och värme för både kropp och själ. Ett rejält hantverk tillverkat i 4 mm plattjärn och hopsvetsad med varlig hand.
Höjd: 80 cm, diameter: 43 cm

Extra tillbehör: skyddsplåt (under) och grillgaller

Nymanshällen

På denna härliga häll kan du stå ute och steka eller grilla till många personer på en gång. Du använder dig av ved eller bricketter. Hällen är tillverkad i 5mm plåt och har en diameter på 100 cm. Arbetshöjd 90 cm.

Vi säljer också gasolbrännare!

Grindar och räcken

Bland de saker vi ofta får förfrågningar om finns grindar och räcken. Ta kontakt med oss om du har en idé om hur du vill omgärda din bostad.

Specialbyggd rök

Den specialbyggda röken skapar stora möjligheter för matlagning till de större sällskapen.

Handikappramp

Vi bygger ramper med fokus på lättframkomlighet och hållbarhet.